Necmi Komili İlkokulu

Vizyon: Geleceğin Profili, İşte Necmi Komili...

Misyon: Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip,okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmek.Bu çerçeveden hareketle öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak;onların bilgili,yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara içinde bulundukları yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar: Mezun Öğrencilerimizin çoğunluğu Anadolu liseleri ve Anadolu Meslek Liselerine yerleşmektedir.2012-2013 yılında masa tenisinde takımımız il ikincisi, Küçükler Futbol takımımız Ayvalık birincisi,Oryantring Yıldız Kızlar il ikincisi olmuştur.Ayrıca yıl içinde yapılan okullar arası Şiir,resim vb. etkinliklerde dereceye girmektedirler

Saatler: 09.00-14.45
Isınma: Isı Pompası
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://nki.meb.k12.tr

Adres - KÜÇÜKKÖY MAH. KÜÇÜKKÖY CAD. NECMI KOMILI OKULU NO: 1 AYVALIK / BALIKESİR

Yerleşim Yeri - Okulumuz Ayvalık İlçesinin Küçükköy Mahallesinde bulunmaktadır.

Ulaşım Okulumuzun bulunduğu Küçükköy Mahallesi ile Ayvalık arasında dolmuşlar çalışmaktadır. Her saat başı Ayvalık otogardan hareket ederek ilçe içinde bulunan duraklardan yolcu almaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 8, il merkezine 130 km dir.